Hotel Ores Boutique, Bansko, Bulgaria

Hotel ORES BOUTIQUE
Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE Hotel ORES BOUTIQUE

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel ORES BOUTIQUE

Hotelul Ores Boutique se afla in Bansko, la 1,6 km de Biserica Sf. Treime si la 1,8 km de Municipalitatea Bansko, si ofera un bar si o gradina. Printre facilitatile hotelului se numara un restaurant, receptie si room service non-stop si acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate. Hotelul are depozit pentru echipament de schi si se afla la 3 minute de mers pe jos de teleschi.
Camerele ofera aer conditionat, TV LCD, minibar, cutie de valori, telefon, sistem de sunet, espressor si cana fierbator. Toate paturile au saltele de inalta calitate, realizate in totalitate din materiale naturale.
Hotelul are o terasa si o piscina incalzia, cu saruri din Marea Moarta. Zona este populara pentru schi, iar Hotelul Ores Boutique oferaun serviciu de inchirieri auto si de echipamente de schi. Hotelul oferaoaspetilor sai permise de schi VIP, care garanteaza acces direct si rapid la telegondola.
Teleschiul Chalin Valog este situat la 2,6 km de hotel, iar Biserica Sf. Fecioara se afla la 2,9 km.

Hotel ORES BOUTIQUE

de la 197.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel ORES BOUTIQUE in Bansko, Bulgaria

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found