Hotel Heaven, Sunny Beach, Bulgaria

Hotel HEAVEN
Hotel HEAVEN Hotel HEAVEN Hotel HEAVEN Hotel HEAVEN Hotel HEAVEN

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel HEAVEN

Localizare:
Situat chiar laplaja, Hotelul Heaven poate fi gasit la aproximativ 400 m. de centrul Sunny Beach, Sf. Vlas este la 3 km, Nessebar la 6 km.
Facilitati:
Cladirea hoteluluiare 5 etaje, 2 lifturi, in total 77 de unitati de lux.
Renovat complet in2019. Receptie cu seif / gratuit /, Wi-Fi gratuit de mare viteza in intregul complex, restaurant, bar in hol, bar la piscina, piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele de soare
 Apartament cu undormitor - 50 mp,living si dormitor, pat dublu sau 2 paturi separate, o canapea extensibila,acces la internet; chicineta: absorbant, cuptor, frigider; baie cu cada saudus, uscator de par, prosoape si produse cosmetice, balcon mobilat, uscator dehaine.
Apartament cu douadormitoare - 70 mp,consta din living si 2 dormitoare, 2 paturi duble sau 4 paturi separate, ocanapea extensibila; chicineta, absorbant, cuptor, frigider, acces la internet,baie cu cada sau dus, uscator de par, prosoape si produse cosmetice, balconmobilat, uscator de haine.
Apartament cu treidormitoare - 90 mp,compus din living si 3 dormitoare, 3 paturi duble sau 6 paturi separate, ocanapea extensibila, acces la internet; chicineta: absorbant, cuptor, frigider;baie cu cada sau dus, uscator de par, prosoape si produse cosmetice; balconmobilat, uscator de haine.
In toate unitatile- balcon mobilat, uscator de haine. Aer conditionat, TV LED, telefon, baie cuproduse cosmetice.
 Club pentru copii(4y-12y), patut (gratuit, la cerere), mini discoteca, animatie pentru copii,piscina in aer liber cu sectiunea pentru copii.
Sport sidivertisment
Gratuit: piscinain aer liber cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare langapiscina, plaja privata cu sezlonguri si umbrele de soare, Wi-Fi, transfer gratuit la Nessebar si inapoi (de 3 ori in fiecare seara, in functie de disponibilitate, cu program), animatie program pentru adulti si copii, program folcloric bulgar.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcarea  este disponibila contra cost
Gratuit: Sezlonguri si umbrele gratuite la plaja.
Descriere masa: Mic Dejun / Ulta All Inclusive


Hotel HEAVEN

de la 2,374.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel HEAVEN in Sunny Beach, Bulgaria

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found