Hotel Melissa Gold Coast, Halkidiki, Grecia

Hotel Melissa Gold Coast
Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast Hotel Melissa Gold Coast

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Melissa Gold Coast

Apartamentele-studiouri Melisssa-Pandora sunt formate din 48 de unitati in 5 cladiri separate. Casa Melissa este situata la numai 80m de plaja de nisip, la care se poate ajunge mergand printr-o padure de pin. Casa Pandora este la doar cateva minute distanta de Melissa, (aproximativ 400m, toate camerele cu SV) si este situata aproape de plaja din Psakoudia.

Garsonierele de tip S (pentru 1-2 persoane) sunt confortabile si ofera o combinatie intre o camera de zi-dormitor cu chicineta, telefon, TV prin satelit, dus/WC, balcon sau terasa si aer conditionat. Apartamente de tip A1 (pentru 2-4 persoane) sunt echipate in acelasi mod ca si studiourile si pot sa ofere un dormitor suplimentar. De doua ori pe saptamana se face curatenie, cat si inlocuirea prosoapelor si a lenjeriei de pat. Hotelul dispune de o receptie cu seif (contra cost), un restaurant cu terasa la soare, piscina cu bazin integrat pentru copii si jacuzzi, bar la piscina, precum si un snack-bar chiar pe plaja. Duminica se organizeaza o seara greceasca cu gratar, muzica si dans. Masaj la cerere cu taxa. Pe plaja exista posibilitati de efectuare a sporturilor nautice. Umbrelele/umbrarele si sezlongurile de pe plaja, cu taxa.
Hotel Melissa Gold Coast

de la 29.37

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Melissa Gold Coast in Halkidiki, Grecia

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found