Hotel Aventura Village - Potos, POTOS, Grecia

Hotel Aventura Village - Potos
Hotel Aventura Village - Potos Hotel Aventura Village - Potos Hotel Aventura Village - Potos Hotel Aventura Village - Potos Hotel Aventura Village - Potos Hotel Aventura Village - Potos Hotel Aventura Village - Potos

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Aventura Village - Potos

Bungalow Suite
Apartamentele sunt situate la parter, concepute pentru a va oferi acces facil si fara efort. Interiorul ofera o atmosfera unica, lucrata cu grija pentru a va ajuta sa va simtiti confortabil, dotata cu iluminare ambientala pentru a va ajuta sa va relaxati. Fiecare suita este alcatuita dintr-un dormitor, living, bucatarie si un balcon spatios, cu vedere la mare, piscina si maslini. Oricare ar fi ocazia, indiferent ca este vorba despre o vacanta in familie sau o distractie romantica, apartamentele din bungalow va vor ajuta sa creati amintiri frumoase impreuna. Ideal pentru 2 adulti sau o familie cu 1 sau 2 copii.

Maissonette Suite
Suita de tip Maisonette este una dintre cele mai bune, cu doua etaje si are cea mai buna vedere la mare din sat. Este mai mare decat o Bungalow Suite si are spatiu pentru inca un oaspete. De asemenea, are doua bai, una la fiecare etaj. Parterul este format din living, bucatarie, un balcon spatios si un jacuzzi privat. La etaj este dormitorul cu balcon si cele mai uimitoare privelisti. Cu orice ocazie, fie ca este vorba despre vacanta in familie sau despre o distractie romantica, suita noastra te va ajuta sa creezi amintiri frumoase alaturi de familie si prieteni. Ideal pentru 2-4 adulti sau o familie cu 1-3 copii.
Facilitati: piscina, Jacuzzi, zona pentru gratar, loc de joaca pentru copii
Hotel Aventura Village - Potos

de la 147.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Aventura Village - Potos in POTOS, Grecia

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found