Hotel Summer Dreams - Skala Potamia, SKALA POTAMIA, Grecia

Hotel Summer Dreams - Skala Potamia
Hotel Summer Dreams - Skala Potamia Hotel Summer Dreams - Skala Potamia Hotel Summer Dreams - Skala Potamia Hotel Summer Dreams - Skala Potamia Hotel Summer Dreams - Skala Potamia Hotel Summer Dreams - Skala Potamia Hotel Summer Dreams - Skala Potamia Hotel Summer Dreams - Skala Potamia Hotel Summer Dreams - Skala Potamia Hotel Summer Dreams - Skala Potamia

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Summer Dreams - Skala Potamia

Localizare:  la doar 300 de metri de plaja Chryssi Akti, Summer Dreams Studios se afla in satul Skala Potamias de pe insula Thassos. Ofera cazare in sistem self-catering, cu balcon mobilat si vedere la mare sau la munti.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in intreaga proprietate, iar studiourile si apartamentele sunt prevazute cu TV, chicineta cu ustensile de bucatarie si frigider. Unele unitati au DVD player si o zona de relaxare si de luat masa.

Exista un loc de joaca pentru oaspetii mai tineri. Proprietatea include facilitati gratuite de gratar. Receptia deschisa nonstop poate oferi informatii pentru inchirierea de biciclete si cu privire la alte plaje interesante, precum cea din Alyki.

Summer Dreams Studios se afla la 15 km de orasul Thassos si la 32 km de Skala Prinou. De-a lungul liniei de coasta a satului exista diverse restaurante, cafenele si magazine.
Hotel Summer Dreams - Skala Potamia

de la 64.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Summer Dreams - Skala Potamia in SKALA POTAMIA, Grecia

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found