Hotel Admiral Argassi - Argassi, Zakynthos, Grecia

Hotel Admiral Argassi - Argassi
Hotel Admiral Argassi - Argassi Hotel Admiral Argassi - Argassi Hotel Admiral Argassi - Argassi Hotel Admiral Argassi - Argassi

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Admiral Argassi - Argassi

Localizare:  la 300 demetri de plaja cu nisip si cu intrare lina in apele marii si la 200 de metri decentrul statiunii Argassi - hotelul Admiral Argassi face parte din reteauaXenos Group Hotels, alaturi de complexurile Commodore si Captains din aceeasistatiune si alte 4 unitati in Tsivili.
Construit in 1993 si renovat in 2006, hotelul are oarhitectura moderna, toate cele 96 de apartamente avand balcoane sau terase cuvedere la Marea Ionica sau la piscina complexului. De asemenea, oaspetii potfolosi facilitatile celorlalte doua hoteluri sora, precum piscina pentru copii (Captains)sau jacuzzi-ul (Captains).
Dotari camere: Cele 96 de camere duble si  apartamente pot acomoda pana la 4 oaspeti sidispun de telefon fix (in majoritatea camerelor), aparat de aer conditionat (contracost), seif (contra cost), TV prin satelit, frigider, chicineta complet utilatacu un mini cuptor sau cuptor cu microunde, baie cu dus si uscator de par.
Facilitati hotel:
 receptie 24 h, piscina exterioara pentru ceimici dar si loc de joaca (ambele la Captains), restaurant principal (Captains)potrivit pentru toate cele trei mese ale zilei, acces la internet in zonelecomune, masa de biliard, piscina exterioara si snack bar, umbrele si sezlonguride care turistii beneficiaza in mod gratuit, parcare gratuita in curteacomplexului.
Descriere masa: All Inclusive
Hotel Admiral Argassi - Argassi

de la 936.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Admiral Argassi - Argassi in Zakynthos, Grecia

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found