Italia are cate ceva de oferit pentru fiecare calator in parte. Indiferent daca preferi zilele petrecute pe cele mai frumoase plaje, peisajele rustice si pitoresti sau orasele vibrante, poti gasi aici tot ce iti place.

O tara infloritoare dintotdeauna, Italia sta marturie in toata splendoarea ei pentru toata istoria sa, axata pe arta si arhitectura, cultura si explorare. Confruntata de-a lungul timpului si cu numeroase invazii si incercari, cultura italiana practic a explodat in timpul Renasterii, cand i-a oferit lumii genii ale artei, astronomiei sau filosofiei si exploratori precum Leonardo da Vinci, Michelangelo, Galileo, Machiavelli, Columb, Marco Polo si Vespucci. Asta cu atat mai mult cu cat atractiile de top ale Italiei nu reprezinta doar elemente de arta si arhitectura, pentru ca tara este binecuvantata si cu atractii naturale remarcabile, lacuri, munti si o coasta de poveste.

Bucatarie excelenta, vinuri excelente si cele mai frumoase zone de schi din lume, sunt caracteristicile italiene care fac din acest loc conceptul unui rasfat de iarna.