Hotel Muncel, Baile Felix, Romania

Hotel Muncel
Hotel Muncel Hotel Muncel Hotel Muncel Hotel Muncel

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Muncel

Hotelul Muncel** beneficiaza de o pozitie privilegiata in Baile Felix, impunandu-se prin grandoarea cladirii chiar in km 0 al statiunii, la mica distanta de cele mai importante puncte de interes. Are o capacitate de 578 locuri, 12 etaje si 4 lifturi.
Dotarea camerelor: baie proprie, TV cablu, frigider/minibar frigorific (se inchiriaza la receptie in limita disponibilitatilor), balcon.
Restaurant clasic Muncel cu un total de 80 de locuri, Restaurant Clasic Cantina Muncel** dispune de 3 sali cu un total de 390 locuri, bar de zi cu 40 locuri, bar de zi strand Muncel cu 20 locuri (in perioada sezonului estival).
Recomandat pentru tratament balnear, odihna, cantonamente sportivi, consfatuiri, evenimente sportive. Baza de tratament se afla in incinta hotelului.
Proceduri si tratamente: bai cu apa termala in cazi si bazine interioare, cu posibilitati de  kinetoterapie, electro si hidroterapie, sali de gimnastica medicala, masaj medical. Tratamentele sunt recomandate de medicul bazei de tratament si sunt efectuate de personal medical specializat.
Hotel Muncel

de la 0.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Muncel in Baile Felix, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found