Oferte Vacante si Sejur in Baile Govora

Rezerva acum in Baile Govora

Cauta o destinatie
Check In
Nopti
Camere
945 - 2070 RON
945 2070
Vila

Hotel Lili

6 nopti, 2 persoane

15/11/2021 - 21/11/2021

Fara masa

2 oferte disponibile
de la

945.00 RON

Anulare Gratuita

Vezi oferte
Hotel

Hotel Palace

6 nopti, 2 persoane

15/11/2021 - 21/11/2021

Mic Dejun

4 oferte disponibile
de la

1,346.00 RON

Anulare Gratuita

Vezi oferte
Hotel

Hotel Oltenia

6 nopti, 2 persoane

15/11/2021 - 21/11/2021

pensiune completa meniu fix

8 oferte disponibile
de la

2,070.00 RON

Anulare Gratuita

Vezi oferte

Baile Govora este atestata ca statiune balneara de interes national si european. Vegetatia naturala da pitorescul si nota de particularitate a statiunii, ceea ce face sa fie cautata tot timpul anului de foarte multi turisti din tara si strainatate. Parcul balnear din Govora, cel mai mare parc balnear din Romania cu o suprafata de aprox. 20 ha si alei cu o lungime totala de 5-6 km, a fost proiectat de arhitectul peisagist Emil Pinard in anul 1930, si este unic prin arhitectura sa specifica inceputului secolului al XX – lea. Cu peste o suta de ani in urma, statiunea Baile Govora era locul cu cel mai curat aer din Europa, iar oamenii veneau aici sa isi trateze afectiuni respiratorii, boli de piele si reumatism. Marile voci ale Romaniei au venit la Baile Govora pentru tratament. 

Factorii naturali utilizati ca resurse naturale de tratament in cura balneo interna si/sau externa sunt:

  • ape minerale de mare concentratie, iodurate, bromurate, sulfuroase, clorurate, sodice, hipertone.
  • ape minerale bicarbonatate, sulfuroase, sodice, calcice, hipotone.
  • izvoare minerale pentru crenoterapie(terapie hidrominerala prin ingestie)
  • climatul continental cu influenta mediteraneana, umiditate relativ constanta, temperatura fara extreme si usoara incarcare cu polenuri alergogene.

Beneficiul unui sejur intr-o statiune balneara, in cazul nostru, Baile Govora, consta de fapt in ruperea lantului monoton al rutinei zilnice. In zona parcului si a izvoarelor, aerul este puternic ionizat si cu incarcatura bogata in ioni negativi cu efect bronhodilatator si relaxant psihic, motiv pentru care se recomanda cura de teren in schema terapeutica. Intreg procesul unei cure balneare este recomandat si atent supravegheat de medici primari balneologi, asistenti medicali de specialitate, fiziokinetoterapeuti si maseori.