Hotel Belvedere, Baile Govora, Romania

Hotel Belvedere
Hotel Belvedere Hotel Belvedere Hotel Belvedere Hotel Belvedere Hotel Belvedere Hotel Belvedere Hotel Belvedere Hotel Belvedere Hotel Belvedere Hotel Belvedere Hotel Belvedere Hotel Belvedere

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Belvedere

Hotel Belvedere 3* Baile Govora are o capacitate de 76 locuri de cazare repartizate in 3 apartamente, 1 garsoniera, 17 camere cu 2 paturi, 17 camere cu pat dublu dotate cu TV cablu,  minibar, telefon, baie proprie,  restaurant cu o capacitate de 94 locuri, terasa de 64 locuri, bar de zi cu 20 locuri, lift, parcare, parc propriu, foisor.
Centrul de sanatate al hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare.
Sala de conferinta ofera 80 locuri si este dotata cu aparatura moderna, ecran, videoproiector, acces internet. Camerele spatioase, cu un design elegant si in acelasi timp simplu, sunt decorate in nuante calde ce creaz o atmosfera linistita si relaxanta, perfecta pentru un somn odihnitor. 
Baile Govora este una dintre cele mai bogate statiuni balneare in ape iodurate si bromurate din Europa, iodul si bromul fiind de origine organica. Profilul statiunii este pentru  tratamente respiratorii si reumatismale dar si tratamente pentru alte afectiuni precum cele neurologice, metabolice, tratamente pentru combaterea stresului si a mentinerii starii de sanatate.

Oferte similare recomandate

Hotel Hotel Palace
Hotel

Hotel Hotel Palace

1 nopti, 2 persoane

22/01/2022 - 23/01/2022

Mic Dejun

2 oferte disponibile

de la 414.00 RON

Vezi oferte
Hotel Belvedere

de la 1,272.06

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Belvedere in Baile Govora, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found