Hotel Domogled, Baile Herculane, Romania

Hotel Domogled
Hotel Domogled Hotel Domogled Hotel Domogled Hotel Domogled Hotel Domogled Hotel Domogled Hotel Domogled Hotel Domogled

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Domogled

Situare: Hotelul ,,Domogled' este situat intr-un peisaj de vis, pe valea raului Cerna, inconjurat de Muntii Mehedinti, la est, si de Muntii Cernei, la vest.
Info: Dispune de 8 nivele, 2 lifturi, bar de zi, parcare cu plata.Masa se serveste in restaurantul hotelului Domogled, ce are o capacitate de 280 de locuri, pe baza de chip-card care se elibereaza de la receptia hotelului. Pe langa restaurant, Hotel Domogled mai dispune de un bar de zi.
Baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni reumatismale inflamatorii (spondilita anchilozanta), afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara), afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni posttraumatice, afectiuni neurologice periferice - pareze si paralizii, afectiuni asociate (ginecologice, respiratorii, otorinolaringologice, afectiuni ale tubului digestiv, dermatologice, cardiovasculare, boli profesionale), afectiuni metabolice si de nutritie, tratamente de Wellness, tratamente anti-ageing, de revigorare. 
Hotel Domogled

de la 0.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Domogled in Baile Herculane, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found