Hotel Casa De Vanatoare Dobrica, Bixad, Romania

Hotel Casa De Vanatoare Dobrica
Hotel Casa De Vanatoare Dobrica Hotel Casa De Vanatoare Dobrica Hotel Casa De Vanatoare Dobrica Hotel Casa De Vanatoare Dobrica Hotel Casa De Vanatoare Dobrica Hotel Casa De Vanatoare Dobrica Hotel Casa De Vanatoare Dobrica Hotel Casa De Vanatoare Dobrica Hotel Casa De Vanatoare Dobrica Hotel Casa De Vanatoare Dobrica Hotel Casa De Vanatoare Dobrica

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Casa De Vanatoare DobricaDobrica Hunting Lodge este o casa de vacanta in sistem self-catering, cu acces gratuit la internet WiFi, situata pe o pajiste privata cu o suprafata de 6 ha in Bixad.

Casa de vacanta are o terasa de 90 mp si include 3 dormitoare si 3 bai care ofera apa calda disponibila nonstop si articole de toaleta gratuite. Exista un living cu semineu, o zona de luat masa si o bucatarie complet utilata, cu frigider.

Aceasta cabana de vanatoare foloseste apa de izvor si energie solara. Aproximativ 100 de lumanari sunt pregatite sa ofere lumina in timpul serii. Se pot organiza diverse activitati, printre care observare de ursi, plimbari cu trasura trasa de cai si drumetii prin salbaticia naturii.

Lacul Sf. Ana, singurul lac vulcanic din Romania, este la 21 km de proprietate, iar statiunea Baile Tusnad se afla la 8 km de Dobrica Hunting Lodge.


Hotel Casa De Vanatoare Dobrica

de la 635.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Casa De Vanatoare Dobrica in Bixad, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found