Vacante in Brasov

Verifica disponibilitatea si bucura-te de cele mai bune oferte

Cauta o destinatie
Check In
Nopti
Camere

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Situat in centrul tarii, judetul Brasov ocupa cea mai mare parte a depresiunilor Brasov si Fagaras, unitatile de relief avand altitudini cuprinse intre 400 si 2544 m. Zona dealurilor subcarpatice si zona montana ocupa aproape jumatate din teritoriul judetului, restul fiind reprezentat de zona depresiunilor Barsei, Fagarasului si platoul Hartibaciului.
Municipiul Brasov, resedinta judetului, situat la o altitudinea medie de 625 m, este asezat in depresiunea Barsei, in curbura Carpatilor, la poalele masivelor Piatra Mare si Postavarul, strajuit din trei parti de dealurile Tampa, Straja  si Dealul Cetatii.

De la statia superioara a telecabinei – Restaurantul Panoramic, la o distanta de 10 minute de mers pe jos se afla platforma sub care scrie Brasov. De aici poti admira o panorama extraordinara asupra orasului. Din acest punct, daca mai mergi inca 10 minute, vei ajunge in varful Tampa de unde vei vedea Saua Tampei, Masivul Postavaru, Centrul Istoric al Brasovului.

La coborarea de pe masivul Tampa,  o plimbare pe aleea de sub Tampa este o buna forma de relaxare, ca si restaurantul SubTampa (un loc aparte, cu niste specialitati grozave).

Neaparat sa aloci cel putin o ora pentru o plimbare pe Str. Republicii, aleea pietonala din centrul orasului ce este plina de magazine, si o pauza de cafea si o inghetata in centrul orasului – Piata Sfatului.