Hotel Residence Ambient, Brasov, Romania

Hotel Residence Ambient
Hotel Residence Ambient Hotel Residence Ambient Hotel Residence Ambient Hotel Residence Ambient Hotel Residence Ambient Hotel Residence Ambient Hotel Residence Ambient Hotel Residence Ambient Hotel Residence Ambient Hotel Residence Ambient Hotel Residence Ambient

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Residence Ambient

Proprietatea se afla in zona istorica a orasului Brasov, oaspetii putand ajunge usor la principalele puncte de atractie.
Incepand cu anul 2016, Residence Ambient are receptie permanenta. Pe langa aceasta,  pentru ca siguranta este de maxima importanta atunci cand vorbim despre confort, Ambient Residence este supravegheata electronic in permanenta. O sala de conferinte cu capacitate maxima de 40 locuri completeaza gama de servicii.
Unitatea este compusa din 17 camere duble si 8 apartamente, dormitor si living room, bucatarie comuna dotata complet pentru uzul oaspetilor nostri cu frigider, plita electrica, filtru de cafea, prajitor, sandwich maker, cuptor cu microunde, vesela si tacamuri si un salon comun de mic dejun, cu o vedere superba catre Tampa. Residence Ambient dispune de facilitati precum incalzire central, sistem electronic de avertizare a incendiilor, sistem electronic de supraveghere a spatiilor publice , salon de servire a micului dejun, se accepta carduri visa, mastercard si amex, internet cafe oferit gratuity, seif, birou turism si excursii.

Oferte similare recomandate

Hotel Brasov
Hotel

Hotel Brasov

1 nopti, 2 persoane

21/01/2022 - 22/01/2022

2 oferte disponibile

de la 284.00 RON

Vezi oferte
Hotel Residence Ambient

de la 1,054.50

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Residence Ambient in Brasov, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found