Hotel Complex Class Sulina, Delta Dunarii, Romania

Hotel Complex Class Sulina
Hotel Complex Class Sulina Hotel Complex Class Sulina Hotel Complex Class Sulina Hotel Complex Class Sulina Hotel Complex Class Sulina Hotel Complex Class Sulina Hotel Complex Class Sulina Hotel Complex Class Sulina Hotel Complex Class Sulina Hotel Complex Class Sulina

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Complex Class Sulina

In cel mai estic si cosmopolit oras din Romania, la imbinarea Dunării cu Marea Neagră, in mijlocul unui peisaj unic in Europa, Complexul Turistic Class vă invită să descoperiti frumusetea inedită a Deltei Dunării si să petreceti minunate momente de relaxare, odihnă si recreere in mijlocul naturii sau pe plaja Sulina, una dintre cele mai frumoase si sălbatice plaje din Europa.
Complexul Turistic Class este situat pe str. a VI-a, la cca. 300 m de malul Dunării si de zona de acostare a navelor fluviale de pasageri apartinand S.C. NAVROM DELTA S.A. care vă aduc in localitatea Sulina.
Ne-am asigurat că veti avea parte de conditii optime de cazare si de facilităti de agrement pentru o vacantă de neuitat: partide de pescuit, plimbări cu barca, sporturi nautice (ski nautic, kitesurf, etc.), team building, birdwatching si orice altceva vă va face plăcere si stă in puterile si priceperea noastră să vă punem la dispozitie.
Hotel Complex Class Sulina

de la 523.04

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Complex Class Sulina in Delta Dunarii, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found