Hotel Apartamente Armand, Eforie Nord, Romania

Hotel APARTAMENTE ARMAND
Hotel APARTAMENTE ARMAND Hotel APARTAMENTE ARMAND Hotel APARTAMENTE ARMAND Hotel APARTAMENTE ARMAND Hotel APARTAMENTE ARMAND Hotel APARTAMENTE ARMAND

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel APARTAMENTE ARMAND

Capacitatea  de cazare este compusa din 9 garsoniere cu balcon, 4 apartamente parter nedecomandate care dispun fiecare de curte proprie si 2 apartamente extra largi situate la nivelele superioare , care beneficiaza de balcoane spatioase, foarte potrivite pentru   a putea respecta regulile de distantare sociala. Fiecare unitate dispune de bucatarie proprie.
Toate apartamentele de la parter propuse pentru inchiriere au 2 camere standard, ele sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila confortabila, zona de servit masa si baie cu cabina dus. Fiecare dintre ele are o curte proprie, amenajata cu mobilier de terasa.


Gasonierele sunt compuse din kitchineta utilata, pat matrimonial si pat suplimentar , baie proprie si balcon cu mobilier adecvat.


Apartamene extra large sunt situate la etajele superioare, sunt compuse din 2 camere foarte mari, bucatarie, baie proprie si balcoane cu terase amenajate cu mobiler specific,


Dotarile standard sunt - kitchineta utilata si frigider, Tv led, wi fi , aer conditionat, uscator de par.


Hotel APARTAMENTE ARMAND

de la 1,047.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel APARTAMENTE ARMAND in Eforie Nord, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found