Hotel Felix, Eforie Nord, Romania

Hotel Felix
Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix Hotel Felix

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Felix

Profil: Confort
Situare: Hotelul este situat la 200 m de plaja, la 150 m de centru si 50 m de gara.Info: Hotelul a fost complet renovat in 2008, oferind cazare in camere moderne si confortabile, fiind o locatie atractiva si accesiba. Hotelul are 5 nivele, restaurant, receptie si parcare, spatiu de joaca pentru copii, sala de conferinte si piscina pentru adulti si copii.. Facilitati: Pe langa cazare si masa, Hotel Felix Eforie Nord ofera si alte facilitati menite sa va transforme vacanta intr-o escapada relaxanta si confortabila.  de plaja, la 150 m de centru si 50 m de gara.
Dotari camere:Hotelul dispune de un numar total de 299 de camere, impartite dupa cum urmeaza: 279 de camere duble si 20 de apartamente;Camerele hotelului Felix Eforie Nord au fost renovate complet in 2008, atunci cand au fost dotate cu: Aer conditionat;TV; Frigider; Mobilier nou.


Hotel Felix

de la 1,527.68

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Felix in Eforie Nord, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found