Hotel HOTEL DIANA, Eforie Nord, Romania

Hotel HOTEL DIANA
Hotel HOTEL DIANA Hotel HOTEL DIANA Hotel HOTEL DIANA Hotel HOTEL DIANA Hotel HOTEL DIANA Hotel HOTEL DIANA Hotel HOTEL DIANA Hotel HOTEL DIANA

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel HOTEL DIANA  Oferta Black Friday 2021
Pentru rezervarile efectuate in perioada 13 noiembrie -22 noiembrie 2020 se acorda o reducere de 30% aplicata la tarifele standard (exclusiv la serviciile de cazare). Plata se va efectua integral pana la data de 30 noiembrie 2020.

Hotel Diana 
a fost renovat complet in anii 2017-2018 si reclasificat de la 2 la 3 stele. Ofera acum turistilor camere cu mobilier nou, bai renovate si dotari specifice noii clasificari: aer conditionat, televizor, minibar, telefon.
Hotel Diana este situat pe faleza din Eforie Nord, la doar 80 de metri de plaja, avand ca vecini hotelurile Union, Minerva, Venus. Prin amplasarea sa, Hotel Diana este o locatie ideala pentru persoanele care doresc sa fie cat mai aproape de mare si de plaja. Centrul statiunii Eforie Nord este la cateva minute de mers pe jos.
Pentru servirea meselor, Hotel Diana are amenajat un restaurant in care se va servi mic dejun.
Camerele duble superioare sunt situate la etaj si au balcon. Sunt dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi twin (repartitia se face la Receptie), baie cu dus, uscator de par, televizor, minibar, telefon.
Camerele duble standard sunt situate la parter si nu au balcon. Sunt dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi twin (repartitia se face la Receptie), baie cu dus, uscator de par, televizor, minibar, telefon.

Oferte similare recomandate

Hotel Villa Plaja Azur
Hotel

Hotel Villa Plaja Azur

1 nopti, 2 persoane

16/04/2021 - 17/04/2021

Mic Dejun

1 oferte disponibile

de la 196.00 RON

Vezi oferte
Hotel HOTEL DIANA

de la 2,448.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel HOTEL DIANA in Eforie Nord, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found