Hotel Union, Eforie Nord, Romania

Hotel Union
Hotel Union Hotel Union Hotel Union Hotel Union Hotel Union Hotel Union Hotel Union Hotel Union Hotel Union Hotel Union Hotel Union Hotel Union Hotel Union

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Union

Profil: Relaxare si confort
Situare: Hotelul Union se afla in statiunea Eforie Nord, situata la 15 km de orasul Constanta. Este situat pe faleza, la 30 metri de plaja.
Info: Hotelul a fost renovat integral de noii proprietari in 2017. Totodata a mai fost construit inca un etaj cu 26 de camere. Pe langa spatiile de cazare, hotel Union dispune de o piscina moderna, un restaurant cu specific international si o pizzerie, plaja amenajata in dreptul hotelului, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, terasa, bar, sala conferinte si salon evenimente, cu o capacitate de maxim 200 persoane.
In 2021 va fi inaugurat un nou corp de cladire!
Dotari camere: Hotel Union Eforie Nord are 4 etaje, 131 camere duble de 4*, 45 camere duble de 3* si 3 apartamente. Toate camerele au in dotare aer conditionat, televizor, minibar, cablu TV, telefon, seif, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par, internet wireless si balcon.
Facilitati: Hotelul dispune de parcare, piscina, plaja amenajata in dreptul hotelului, loc de joaca pentru copii, sala de conferinta 80 de locuri.

Hotel Union

de la 3,108.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Union in Eforie Nord, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found