Hotel Doina, Mamaia, Romania

Hotel HOTEL DOINA
Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel HOTEL DOINA

Hotel Doina este situat pe faleza din sudulstatiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de Aqua Magic, intrehotelurile Neptun si Sulina. Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construitperpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare dinfiecare camera. Hotel Doina Mamaia va ofera cazare in camere dublematrimoniale, camere duble twin si garsoniere. Toate spatiile de cazare suntdotate cu televizor si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefoninternational. O parte din camerele duble twin si toate garsonierele suntprevazute cu aer conditionat. Restaurantul hotelului a fost renovat complet siva ofera o varietate de preparate culinare romanesti si internationale. In zonareceptiei este amenajata o zona de relaxare si un bar. De asemenea, hoteluldispune de sala de internet, jocuri electronice pentru copii, mese de ping-pongsi de biliard.  
Dotari camere:
- camere twin, camere matrimoniale, garsoniere
- restaurant, terasa, bar
- internet WiFi gratuit in holul receptiei
- sala de internet
- mese de ping-pong si biliard
- jocuri pentru copii
- schimb valutar,
- magazin comercial
- parcare
Camerele duble King 2** sunt twin, dotatecu mobilier vechi, televizor si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefoninternational. Se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil 6.99 ani.
Camerele duble King 2** sunt twin, dotate cu mobilier vechi,minibar, televizor, cablu TV, telefon, baie cu dus, aer confitionat. Se potcaza maxim 2 adulti + 1 copil 6.99 ani.
Studio Queen este dotat cu pat matrimonial, la parter, fara aerconditionat, mobilier nou, televizor LED si cablu TV, minibar, baie cu dus,telefon international. Se pot caza maxim 2 adulti.
Studio King este dotat cu pat matrimonial, la parter, fara aerconditionat, mobilier nou, televizor LED si cablu TV, minibar, baie cu dus,telefon international. Se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil 6.99 ani.
Suita standard este formata din dormitor cu paturi twin si livingcu canapea extensibila (intre camere nu exista usa), si este dotata cu aerconditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon, mobiliervechi. Se pot caza maxim 3 adulti.
Suita family este modernizata, formata din dormitor cu patmatrimonial si living cu canapea extensibila (intre camere nu exista usa), sieste dotata cu aer conditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV,telefon, mobilier nou. Este amplasata la etajul 6-7, si poate acomoda maxim 4adulti.
Suita studio este formata din dormitor cu pat matrimonial si livingcu canapea extensibila (intre camere nu exista usa), si este dotata cu aerconditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon, mobiliernou. Este amplasata la etajul 1, si poate acomoda maxim 4 adulti.
Camerele au plasa impotriva tantarilor

Oferte similare recomandate

Hotel MONTANA
Hotel

Hotel MONTANA

1 nopti, 2 persoane

24/01/2022 - 25/01/2022

RO

2 oferte disponibile

de la 143.00 RON

Vezi oferte
Hotel TOMIS GARDEN APARTHOTEL
Hotel

Hotel TOMIS GARDEN APARTHOTEL

1 nopti, 2 persoane

24/01/2022 - 25/01/2022

Fara masa

1 oferte disponibile

de la 243.00 RON

Vezi oferte
Hotel NAYINO
Hotel

Hotel NAYINO

1 nopti, 2 persoane

24/01/2022 - 25/01/2022

Fara masa

3 oferte disponibile

de la 274.00 RON

Vezi oferte
Hotel BAVARIA BLU
Hotel

Hotel BAVARIA BLU

1 nopti, 2 persoane

24/01/2022 - 25/01/2022

Mic Dejun

15 oferte disponibile

de la 285.00 RON

Vezi oferte
Hotel HOTEL DOINA

de la 339.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel HOTEL DOINA in Mamaia, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found