Hotel HOTEL DOINA, Mamaia, Romania

Hotel HOTEL DOINA
Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA Hotel HOTEL DOINA

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel HOTEL DOINA

Hotel Doina este situat pe faleza din sudulstatiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de Aqua Magic, intrehotelurile Neptun si Sulina. Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construitperpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare dinfiecare camera. Hotel Doina Mamaia va ofera cazare in camere dublematrimoniale, camere duble twin si garsoniere. Toate spatiile de cazare suntdotate cu televizor si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefoninternational. O parte din camerele duble twin si toate garsonierele suntprevazute cu aer conditionat. Restaurantul hotelului a fost renovat complet siva ofera o varietate de preparate culinare romanesti si internationale. In zonareceptiei este amenajata o zona de relaxare si un bar. De asemenea, hoteluldispune de sala de internet, jocuri electronice pentru copii, mese de ping-pongsi de biliard.  
Dotari camere:
- camere twin, camere matrimoniale, garsoniere
- restaurant, terasa, bar
- internet WiFi gratuit in holul receptiei
- sala de internet
- mese de ping-pong si biliard
- jocuri pentru copii
- schimb valutar,
- magazin comercial
- parcare
Camerele duble King 2** sunt twin, dotatecu mobilier vechi, televizor si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefoninternational. Se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil 6.99 ani.
Camerele duble King 2** sunt twin, dotate cu mobilier vechi,minibar, televizor, cablu TV, telefon, baie cu dus, aer confitionat. Se potcaza maxim 2 adulti + 1 copil 6.99 ani.
Studio Queen este dotat cu pat matrimonial, la parter, fara aerconditionat, mobilier nou, televizor LED si cablu TV, minibar, baie cu dus,telefon international. Se pot caza maxim 2 adulti.
Studio King este dotat cu pat matrimonial, la parter, fara aerconditionat, mobilier nou, televizor LED si cablu TV, minibar, baie cu dus,telefon international. Se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil 6.99 ani.
Suita standard este formata din dormitor cu paturi twin si livingcu canapea extensibila (intre camere nu exista usa), si este dotata cu aerconditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon, mobiliervechi. Se pot caza maxim 3 adulti.
Suita family este modernizata, formata din dormitor cu patmatrimonial si living cu canapea extensibila (intre camere nu exista usa), sieste dotata cu aer conditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV,telefon, mobilier nou. Este amplasata la etajul 6-7, si poate acomoda maxim 4adulti.
Suita studio este formata din dormitor cu pat matrimonial si livingcu canapea extensibila (intre camere nu exista usa), si este dotata cu aerconditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon, mobiliernou. Este amplasata la etajul 1, si poate acomoda maxim 4 adulti.
Camerele au plasa impotriva tantarilor

Oferte similare recomandate

Hotel EL LOCANDA VILLA
Hotel

Hotel EL LOCANDA VILLA

1 nopti, 2 persoane

15/04/2021 - 16/04/2021

Mic Dejun

2 oferte disponibile

de la 155.00 RON

Vezi oferte
Hotel PENSIUNE SIERA
Hotel

Hotel PENSIUNE SIERA

1 nopti, 2 persoane

15/04/2021 - 16/04/2021

Fara masa

6 oferte disponibile

de la 180.00 RON

Vezi oferte
Hotel HOTEL MIHAELA
Hotel

Hotel HOTEL MIHAELA

1 nopti, 2 persoane

15/04/2021 - 16/04/2021

Fara masa

1 oferte disponibile

de la 191.00 RON

Vezi oferte
Hotel HOTEL ALMA
Hotel

Hotel HOTEL ALMA

1 nopti, 2 persoane

15/04/2021 - 16/04/2021

Mic Dejun

2 oferte disponibile

de la 206.00 RON

Vezi oferte
Hotel HOTEL DOINA

de la 1,524.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel HOTEL DOINA in Mamaia, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found