Vacante in Moieciu de Sus

Verifica disponibilitatea si bucura-te de cele mai bune oferte

Cauta o destinatie
Check In
Nopti
Camere

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Foarte accesibil datorita pozitiei sale centrale si inconjurat de atractii turistice, Moieciu de Sus poate fi folosit atat ca baza pentru a face excursii zilnice spre Bran, Brasov, Fundata, Rasnov, Poiana Brasov, Zarnesti, dar mai ales ca locatie de practicare a turismului rural si de petrecere a timpului liber in mijlocul naturii. Inconjurat de muntii Bucegi pe de o parte si de masivul Piatra Craiului pe de alta parte, satul Moieciu de Sus ofera un peisaj montan uimitor. 
Din sat pleaca cateva rute marcate spre muntii Bucegi si multe alte rute nemarcate, pe dealurile din jur. Datorita abundentei de dealuri si munte, in sat se pot practica drumetiile, mountain biking-ul, calaria, iar iarna saniusul, plimbarile in sanii trase de cai, si ski si snowboard pe partiile din apropiere: Cheile Gradistei - 5 km, Zanoaga Poarta -12 km, Poiana Brasov - 30 km. 

In sat exista centre de inchiriere de biciclete, ATV, ponei si posibilitatea de a contracta ghizi pentru drumetii si excursii locale.
Exista deasemenea cateva restaurante deschise pe tot timpul anului, o pizzerie, baruri si terase, precum si cateva magazine alimentare, de unde se pot cumpara produse de baza. 
Cea mai apropiata farmacie si cel mai apropiat cabinet medical se gasesc la Cheile Gradistei.