Hotel Insula, Neptun, Romania

Hotel INSULA
Hotel INSULA Hotel INSULA Hotel INSULA

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel INSULA

Hotel Insula  estesituat in Statiunea Neptun, pe malul lacului Neptun, la 5 minute de mers pe josde plaja La Steaguri. Complexul Insula Neptun, este singurul dinsudul litoralului situat pe o insula pe lac, aproape de mare la doar 300 m.Complexul este format dintr-un hotel cu doua corpuri, Corpul A pe malullacului, corpul B si restaurantul pe insula. Complexul se remarca printr-oarhitectura in stil mediteranean, amplasat intr-o oaza de liniste,plina de farmec si bun gust, cu un decor spectaculos creat de vegetatie luxurianta.Hotelul Insula dispune de camere cu balcoane spatioase cu o priveliste de basm,lacul plin de nuferi si marea in valuri. In paradisul creat de natura, cudiverse specii de arbusti, flori, plante exotice si salcii pletoase, seafla restaurantul cu separeuri discrete, terase pontoane si mese princopaci, cu un meniu variat cu preparate din peste, fructe de mare si deserturidelicioase servite la racoarea lacului si briza marii.
Dotarigenerale
- 60 camere duble cu 2 si 3 locuri, 4apartamente, 5 duplex, cu 2 si 3 camere, 1 Suite
- restaurant, bar, terasa
- ponton pe lac
- crama
Dotari camere
Camerele duble standard -sunt foarte spatioase, cu balcon si dotate cu: aer conditionat, televizor LCD,cutie de valori, internet wireless. Baile sunt doate cu: cabina dus, uscatorpar, prosoape, papuci.
Duplex superior 3 camere- dispuse pe 2 nivele living cu canapea extensibila si baie, 2 dormitoare cubaie comuna si terasa.
Duplex standard 2 camere - dispuse pe 2 nivele dormitor cu baie si balcon, living cu canapea extensibila,baie si terasa.
Camere duble family -are aceleasi dotari ca si camerele duble standard si dispun in plus de canapeaextensibila.
Apartament - este format dintr-un living cu canapea extensibila, dormitor cu patmatrimonial, baie, terasa.
Servicii:
- Parcaregratuita
- Pescuit gratuit pe lac
- Sala fitness
Hotel INSULA

de la 2,087.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel INSULA in Neptun, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found