Hotel Miorita, Neptun, Romania

Hotel MIORITA
Hotel MIORITA Hotel MIORITA Hotel MIORITA Hotel MIORITA

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel MIORITA

HotelulMiorita Neptun  este amplasat in partea nordica a statiunii,aproape de Hotelurile Balea si Romanta, la o distanta de 600 de metri fata deplaja. Situat intr-o zona cu vegetatie bogata, hotelul este ideal pentru ovacanta linistita, departe de agitatia urbana. Hotelul Miorita Neptun estestructurat pe 5 etaje si va ofera 100 camere duble superioare 3 stele, 80camere duble 3 stele standard si 80 camere duble de 2 stele. Camerele dublesunt dotate minibar, televizor cu cablu tv, aer conditionat, iar spatiile decazare de la etaj sunt prevazute cu balcon. In restaurantul hotelului putetiservi mancare cu specific romanesc. Hotelul este prevazut cu piscina si zona derelaxare cu sezlonguri, terasa, bar de zi si cofertarie. Hotelul se adreseazasi turistilor din segmentul business prin intermediul celor 2 sali deconferinta.
Dotarigenerale
322 camereduble
restaurant, bar de zi, foisoare
TV color, frigider, telefon
pastrare valori - gratuit
acces piscina adulti si copii - gratuit
inchiriere sezlong si pat PVC (gratuit in limita locurilor disponibile)
complexul dispune de 2 sali de conferinta - 50 si de 80 de persoane,dotate cu aer conditionat, conexiune la internet, videoproiector, flipchart,ecran de proiectie.
loc de joaca pentru copii
baby cot (gratuit)
camera pentru persoane cu dizabilitati
camera bagaje
parcare - gratuit (in limita locurilor disponibile
Dotaricamere
Camereleduble superioare 3 stele au fost complet renovate si sunt dotate cu patmatrimonial, baie cu dus, mocheta, aer conditionat, TV LED, minibar,telefon, uscator de par, balcon cu mobilier. Camerele de la parter nu dispun debalcon.
Camerele duble standard 3stele sunt prevazute cu paturi twin, baie proprie, televizor cutub, aer conditionat, minibar, balcon. Camerele au baile renovate, mochetaschimbata, draperii, perdele si lenjerii noi, mobilierul a ramas acelasi.
Camerele duble 2 stele laparter fara balcon sunt prevazute cu paturi twin, baieproprie, televizor cu tub, minibar. Nu sunt dotate cu aer conditionat.S-au schimbat mocheta, perdelele, draperiile.
Hotel MIORITA

de la 780.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel MIORITA in Neptun, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found