Hotel Craiasca, Ocna Sugatag, Romania

Hotel CRAIASCA
Hotel CRAIASCA Hotel CRAIASCA Hotel CRAIASCA Hotel CRAIASCA Hotel CRAIASCA Hotel CRAIASCA Hotel CRAIASCA

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel CRAIASCACapacitate hotel: 60 camere duble ***, 3 apartamente***. Camerele clasificate la 3* sunt dotate cu TV si minibar.
Restaurante/Baruri: Restaurantul CLASIC ** cu o capacitate de 248 locuri; Bar de zi.
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: reumatismale degeneratice, abarticulare, neurologice periferice, vasculare periferice, artopedice si sechele post traumatice si a afectiunilor ginecologice.
Proceduri majore: bai generale cu apa minerala incalzita, hidroterapie, hidrokinetoterapie in bazin, masoterapie, bai galvanice, aplicatii parafina. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
Proceduri adiacente: terapie respiratorie, electroterapie (galvanizari, ionizari, curenti de joasa frecventa, curenti frecventa medie, magnetoterapie, ultrasunete, tens si trabert), solux, laser, kinetoterapie de grup la sala.
Agrement/Sport: strand cu apa minerala (3 bazine); terenuri de sport: fotbal, handbal si tenis de camp (toate cu bitum).
Pentru a beneficia de tratament conform ofertei, turistul trebuie sa se prezinte cu biletul  - tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate. In  tariful pentru tratament sunt cuprinse doua consultatii medicale (una la venire si una la plecare) si patru proceduri de tratament / zi / persoana.
Turistii cazati in hotel vor beneficia de acces gratuit la strandul exterior (in perioada de functionare a acestuia) si la bazinele interioare.
 Pensiunea completa (meniu fix) este de 65 lei/zi/pers
 In cazul pachetelor cu pensiune completa(meniu fix) se intra cu pranzul  si se iese cu micul dejun.
Este interzis accesul cu animale de companie.


Hotel CRAIASCA

de la 1,380.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel CRAIASCA in Ocna Sugatag, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found