Hotel Novum By The Sea, Olimp, Romania

Hotel NOVUM BY THE SEA
Hotel NOVUM BY THE SEA Hotel NOVUM BY THE SEA Hotel NOVUM BY THE SEA Hotel NOVUM BY THE SEA Hotel NOVUM BY THE SEA Hotel NOVUM BY THE SEA Hotel NOVUM BY THE SEA

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel NOVUM BY THE SEA

Novum By the Sea - Luxury Resort O locatie de vis pentru orice vizitator care cauta fie o vacanta plina de evenimente, fie o oaza de relaxare. Resortul este situat pe plaja linistita a statiunii Olimp, pe o stanca inalta care ofera o panorama magnifica asupra Marii Negre.
Cu o pozitie privilegiata, la mai putin de 50 de metri de mare, resortul are o plaja privata special amenajata si delimitata pentru oaspetii sai.
Mangalia, cel mai apropiat oras, este la 10 km de centrul statiunii Olimp, Constanta este la 40 de km departare, iar Aeroportul Kogalniceanu la o distanta de 63 de km.
Principalul avantaj al proiectului Novum By the Sea este locatia curata. Inconjurata de paduri verzi, statiunea asigura in timpul verii un aer curat si racoros.
Novum By the Sea Luxury Resort a fost conceput pentru a oferi intimitate si relaxare totala oaspetilor care cauta o locatie privata cu servicii exclusive, distingandu-se prin aerul boem al binecunoscutei statiuni Olimp care a fost, nu pana de mult, faimoasa. Inconjoara-te cu natura, rasfata-ti simturile si creeaza amintiri pe viata in timpul unei vacante cu adevarat diferite in resortul Novum By the Sea.
Hotel NOVUM BY THE SEA

de la 924.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel NOVUM BY THE SEA in Olimp, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found