Vacante in Rasnov

Verifica disponibilitatea si bucura-te de cele mai bune oferte

Cauta o destinatie
Check In
Nopti
Camere

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Rasnov este un oras din judetul Brasov, se situeaza in parte de Sud-Vest a Tarii Barsei la poalele muntilor Bucegi-Postavaru. Orasul este atestat ca fiind a treia statiune montana de interes national turistic din judetul  Brasov indeplinind numeroase conditii. Este un oras vechi cu multa istorie care dateaza de  peste 2000 de ani, inca de pe timpul dacilor, prezinta turistilor acest trecut tumultos imbinat cu noutatea din zilele noastre. Alege o vacanta la munte in Rasnov si nu vei regreta!


Atractii principale

Vechea cetate. Construita in secolul al XIV-lea de sasii locali, aceasta trebuia sa-i protejeze de invadatori si sa protejeze granita de sud-est a Burtzenland, la doar 15 km distanta. Este proaspat renovata si astfel este cea mai bine conservata cetate din Romania. De asemenea, ofera o vedere uluitoare, deoarece este situat pe un deal mare. In cetate puteti bea o bautura si puteti trage cu arc.

Cheile Rasnoavei - acest canion verde este apreciat pentru frumusetea sa nu numai de localnici si turisti, ci si de producatorii de filme care au filmat aici. In canion exista un rau de munte rapid, cu multe cascade mici. Aici puteti sari bungee, rappel, mergeti, conduceti un ATV, urcati, picnic, cort (dar aveti grija de ursi) sau pur si simplu va puteti bucura de aceasta zona naturala si bine conservata.

Biserica Evanghelica Veche cu ceas vechi. Chiar in centrul orasului. Proaspat renovat. A fost construita in secolul al XIII-lea, iar picturile murale dateaza din jurul anului 1500.

Biserica Ortodoxa Veche: din centrul parcului cu dealul pe partea stanga.
Biserica a fost construita in 1384 de catre Dan I Basarab. De asemenea, gazduieste un mic muzeu.