Hotel Sirena, Saturn, Romania

Hotel Sirena
Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena Hotel Sirena

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Sirena

Profil: Tratament
Situare: Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, la 1 km de gara Mangalia si la 20 m de plaja. In apropiere se afla Aqua Park Balada si Cleopatra.
Info: Hotelul, renovat recent, detine centru de tratament, parcare pazita, bar de zi, terasa de vara si acces Aqua Park Balada, la 20 m. Hotelul detine si o baza de tratament proprie. Pentru cei care doresc sa faca si tratament, hotelul detine o baza proprie cu sectii de hidroterapie, masaj, electroterapie, gimnastica medicala, kinetoterapie si cura geriatrica. 
Structura si facilitati camera:  Camera dubla- paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus , uscator de par, sistem climatizare, TV- cablu, minibar, telefon, seif, balcon. Apartament- living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, TV-cablu, minibar, telefon, seif, balcon.
Mic dejunul se serveste in sistem bufet, iar mesele principale in sistem ,, a la carte,, pe baza cardului, in restaurantul hotelului sau autoservire la Restaurantul Cerna.
Hotel Sirena

de la 2,283.73

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Sirena in Saturn, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found