Hotel Am Ring, Sibiu, Romania

Hotel AM RING
Hotel AM RING Hotel AM RING Hotel AM RING Hotel AM RING Hotel AM RING Hotel AM RING Hotel AM RING Hotel AM RING

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel AM RING

Hotelul Am Ring este amplasat in Piata Mare a orasului Sibiu, inconjurat de atmosfera burgheza a breslasilor si comerciantilor secolului al XIX - lea.
 Aceasta atmosfera se regaseste si in camerele hotelului nostru, iar mobilierul din secolul al XIX- lea restaurat cu pricepere, dragoste si migala nu face decat sa consolideze acest aer istoric. Putem gazdui pana la 50 de persoane in:

17 camere duble
6 camere twin
2 camere single
1 suita junior deluxe

Amber Caffe va invita si asteapta sa petreceti cateva clipe de relaxare in barul de zi situat la parterul hotelului. Terasa Amber este destinatia ideala pentru o portie de energie unde puteti savura mancarea si preparatele de la bar chiar in centrul orasului, in minunata Piata Mare.

Restaurantul Gothic - crama, situat la subsolul hotelului va asteapta cu drag pentru a savura cele mai delicioase preparate ale bucatariei traditionale, totul intr-o atmosfera boema, plina de farmec in stil gotic. 

Hotelul a trecut printr-un amplu proces de renovare / modernizare, oaspetii nostri putand sa se bucure acum de lift, mobilier, dusuri si mocheta noi, de asemenea unitati de AC schimbate si televizoare smart TV - Samsung. Nici restaurantul nu a scapat de renovare iar terasa noastra a devenit finalista la concursul Cea mai frumoasa terasa din Sibiu.
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.Hotel AM RING

de la 313.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel AM RING in Sibiu, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found