Hotel Class Hermannstadt, Sibiu, Romania

Hotel Class Hermannstadt
Hotel Class Hermannstadt Hotel Class Hermannstadt Hotel Class Hermannstadt Hotel Class Hermannstadt Hotel Class Hermannstadt Hotel Class Hermannstadt Hotel Class Hermannstadt Hotel Class Hermannstadt Hotel Class Hermannstadt

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Class Hermannstadt

Deschis in 2006 si renovat complet in 2014, Hotel ClassHermannstadt va asteapta in orasul Sibiu, Capitala Culturala Europeana, pentru a va bucura de o vacanta linistita sau de o intalnire de afaceri fara griji. Va oferim cazare in camere spatioase duble matrimoniale, duble twin, duble speciale, apartamente, toate cu bai dotate modern.
Hotelul este situat intr-o zona linistita, la 15 minute de centrul orasului si la numai cateva minute de cel mai mare complex comercial al orasului Sibiu.
Hotel Class Sibiu va ofera servicii de cazare 3 stele lux in camere duble matrimoniale, duble twin, duble speciale (cu pat matrimonial si pat single), apartamente cu 2 camere.
La Restaurant Class Sibiu va asteptam intr-o ambianta placuta, eleganta, sa va bucurati de savoarea meniurilor noastre traditionale si internationale. Veti petrece aici momente de neuitat.
Pentru intalniri de afaceri va oferim acces la salile de conferinte si consiliu, cu dotari moderne, spatiu generos. Cel mai apreciat aspect este ca beneficiaza de lumina naturala si liniste deplina.
Hotel Class Hermannstadt

de la 249.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Class Hermannstadt in Sibiu, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found