Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia), Venus, Romania

Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia)
Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia) Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia) Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia) Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia) Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia) Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia) Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia)

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia)

NOU!!!       HOTEL CARMEN AZZURO este, incepand cu sezonul 2021, un hotel de 4 stele, dotat cu piscina si loc de joaca pentru copii

Info: Carmen Azzuro (fostul Hotel Lidia) este un hotel scaldat de lumina soarelui si briza marii in fiecare dimineata, beneficiind de o pozitie deosebita pe malul marii. Descriere: Hotel Carmen Azzuro imbina utilul cu placutul, fiind situat chiar in centrul statiunii, pe strada principala, dar cu acces la plaja si dig. De la oricare dintre cele cinci nivele complet renovat in 2021, aveti senzatia ca plutiti deasupra valurilor. 
Aveti la dispozitie 128 de camere duble elegante si confortabile, dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, televizor smart, frigider, telefon, balcon si conexiune de internet Wi-Fi. De asemenea hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare. Hotelul Carmen Azzuro este ideal pentru turistii care doresc cazare pe malul marii si apreciaza linistea statiunii Venus. 
,


Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia)

de la 2,072.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel Carmen Azzuro (fostul Lidia) in Venus, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found