Hotel Pensiunea Casa Domneasca, Vidraru-Arges, Romania

Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA
Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA   Inconjurat de gradina luxurianta, Casa Domneasca se afla in centrul orasului Curtea de Arges. Acesta ofera un restaurant care serveste preparate internationale, o piscina interioara si o sala de gimnastica. Se ofera Wi-Fi gratuit.
Toate camerele au mobilier clasic din lemn. Acestea ofera balcon cu vedere la oras, precum si baie privata. Facilitaile includ TV cu ecran plat, minibar si aer condiionat.
Biserica Domneasca se afla la 400 de metri. La 500 de metri se gaseste statia de autobuz. Manastirea Curtea de Arges este la 2 km de Casa Domneasca. Se ofera parcare privata gratuita.

Check-in-ul se face intre orele 14-18 (dupa ora 18 trebuie comunicat receptiei ora de sosire );check-out-ul se face pana la orele 12.
*Receptia este deschisa intre orele 8-22 .
*Micul dejun se serveste intre orele 8-10.
*Restaurantul este deschis intre orele 10-22.
*Zona de agrement este deschisa intre orele 8-22.
*Nu se accepta accesul cu animale de companie
*Pensiunea are camere dispuse la etajul 1 si etajul 2, insa NU dispune de lift ; accesul catre camere se face doar pe scari.

La pachetele de Paste, tarifele  includ: cazare cu demipensiune sau pensiune completa (in functie de programul ales), TVA, si accesul la piscina interioare, sauna, jacuzzi, internet wireless; la pachetul cu demipensiune din programul prezentat nu sunt incluse pranzurile.


Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA

de la 263.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel PENSIUNEA CASA DOMNEASCA in Vidraru-Arges, Romania

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found