Hotel The Park Marmaris Otel, Marmaris, Turcia

Hotel THE PARK MARMARIS OTEL
Hotel THE PARK MARMARIS OTEL Hotel THE PARK MARMARIS OTEL Hotel THE PARK MARMARIS OTEL Hotel THE PARK MARMARIS OTEL Hotel THE PARK MARMARIS OTEL Hotel THE PARK MARMARIS OTEL Hotel THE PARK MARMARIS OTEL Hotel THE PARK MARMARIS OTEL

Nu am gasit nici o oferta care sa coincida cu criteriile de cautare..

Schimba datele de cautare sau cere o oferta personalizata

Cere oferta personalizata

Hotel THE PARK MARMARIS OTEL

HOTELUL PARK MARMARS este situat pe jumatatea istorica a insulei Istanbul.
Hotelul nostru a fost deschis pe 01.01.2017 ca 71 camere cu o capacitate de 150 de paturi. Situata in regiunea Armutalan, proprietatea noastra are o caracteristica arhitecturala unica. Zona mare de piscina a hotelului nostru este cel mai potrivit loc de adunare si relaxare pentru a avea conversatii prietenoase cu ceilalti oaspeti ai nostri.


Acest hotel ofera un centru spa cu servicii complete, un restaurant si o piscina in aer liber. Se ofera mic dejun tip bufet gratuit, precum si WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita si un serviciu gratuit de transfer pe plaja. In plus, la proprietate exista un centru de fitness, un bar/lounge si o sauna. Toate cele 70 de camere ofera WiFi gratuit, minibaruri si televizoare cu canale prin satelit. Oaspetii vor gasi, de asemenea, room service, uscatoare de par si dusuri.
Hotelul Park Marmaris ofera 70 de locuri de cazare cu minibaruri si uscatoare de par. Televizoarele vin cu canale prin satelit. Baile includ dusuri.
Oaspetii pot naviga pe web utilizand accesul gratuit la internet wireless. Facilitatile prietenoase cu afacerile includ birouri si telefoane. Menajul este oferit zilnic si pot fi solicitate fiare de calcat/mese de calcat.
In incinta exista o piscina in aer liber si o piscina pentru copii. Alte facilitati de agrement includ o sauna si un centru de fitness.
Oaspetii se pot rasfata cu o excursie la centrul spa al hotelului, care are 3 camere de tratament. Serviciile includ tratamente faciale si corporale. Centrul spa este dotat cu o sauna si o baie turceasca/hamam.
Centrul spa este deschis zilnic.
Oferte similare recomandate

Hotel Cihanturk
Hotel

Hotel Cihanturk

1 nopti, 2 persoane

07/12/2021 - 08/12/2021

All Inclusive

1 oferte disponibile

de la 86.94 EUR

Vezi oferte
Hotel THE PARK MARMARIS OTEL

de la 38.00

pret / camera

Rezerva acum la Hotel THE PARK MARMARIS OTEL in Marmaris, Turcia

De Luni pana Vineri 09:00-18:00

+40 (21) 6500154

Modifica datele rezervarii

Check In
Nopti
Camere

Camera 1

No posts found